Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Κέντρο Μελέτης Τουρκικής Γλώσσας

Γιατί να μάθω τουρκικά;

Τόσο η ευρωπαϊκή προοπτική της Τουρκίας, όσο και η επανεξέταση των σχέσεων Ελλάδας-Τουρκίας ευνοούν μια σταθερή άνοδο, αλλά και συνεργασία σε εμπορικό επίπεδο. Έτσι ο γνώστης της τουρκικής γλώσσας θεωρείται πλέον περιζήτητος από ελληνικές εταιρείες συνεργαζόμενες με αντίστοιχες τουρκικές, ενώ η ανακάλυψη της γοητευτικής αυτής γλώσσας είναι πλέον για πολλούς ένα μαγευτικό και συναρπαστικό -ακόμη και λόγω των ιδιαιτεροτήτων της- ταξίδι.

Δυνατότητα απόκτησης πτυχίου επιπέδου Γ2 σε 3 χρόνια

Temel: 8μηνο/5 ώρες την εβδομάδα Τελειώνοντας το πρώτο επίπεδο ο σπουδαστής μπορεί να δώσει εξετάσεις για το πρώτο δίπλωμα της γλώσσας σε επίπεδο Α2
Orta: 8μηνο/5 ώρες την εβδομάδα
Τελειώνοντας το πρώτο επίπεδο ο σπουδαστής μπορεί να δώσει εξετάσεις για το δεύτερο δίπλωμα της γλώσσας σε επίπεδο Β2
Yüksek: 8μηνο/5 ώρες την εβδομάδα
Τελειώνοντας το πρώτο επίπεδο ο σπουδαστής μπορεί να δώσει εξετάσεις για το τρίτο δίπλωμα της γλώσσας σε επίπεδο Γ2 

Εξέταση Τουρκικών μέσω ίντερνετ

Το Κέντρο Μελέτης Τουρκικής Γλώσσας σε συνεργασία με το Κέντρο εκπαίδευσης Τουρκικών του Πανεπιστημίου της Μερσίνης διεξάγει εξετάσεις Τουρκικών μέσω Ίντερνετ. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα μας, εκεί μπορείτε να δοκιμάσετε  και το επίπεδο σας στη Τουρκική, εάν ήδη γνωρίζεται Τουρκικά. Μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας για να φτιάξουμε μαζί ένα πρόγραμμα αποκλειστικά για εσάς.








Κέντρο Μελέτης Τουρκικής Γλώσσας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου